پیک افسردگی پس از زایمان افزایش ۱۱ درصدی ثبت ازدواج در شب و روز میلاد امام رضا (ع) در حرم رضوی پیام عروس خانم از کف خیابان به پشت لانچر‌ها + فیلم چرخه تکراری دعوا، شوری دل‌آشوب کننده‌ زوجین در زندگی مشترک| طلایی ترین روش برای رفع مشکل چیست؟ احتمال بالای بستن قرارداد خانم گل لیگ فوتسال بانوان با تیم استقلال افزایش شانس بارداری در زنان نابارور با مصرف مکمل گیاهی گل مغربی اردیبهشت ماه، زمان ایده‌آل نگهداری و رسیدگی به گیاهان آپارتمانی مصرف نمک در بارداری باید متعادل باشد| ضرورت توجه به عوارض مغزی در جنین با تغذیه نادرست چرا عزت نفس، حیاتی‌ترین سرمایه یک زن است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدمهدی محمدزاده آبروان دختران خورشید | دختران نوجوان در مراسم معنوی بسته‌بندی نبات متبرک پای سفره امام رضا (ع) نشستند افزایش خطر سرطان با افزایش سن در زنان| بهترین سن شروع ماموگرافی ۴۰ سالگی است اهدای اعضای دختر ۱۴ ساله شاهرودی به بیماران بانوان اردو زبان مهمان ویژه برنامه «شمس الشموس» شدند طرحی که در دهه کرامت اجرا شد| آزادسازی ۱۲۰ مادر زندانی جرایم غیر عمد
سرخط خبرها
پادکست | صبح برادرم را تشییع و عصر برادر دیگرم را بدرقه کردم

پادکست | صبح برادرم را تشییع و عصر برادر دیگرم را بدرقه کردم

  • کد خبر: ۲۲۴۹۳۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
مهین اسماعیل‌زاده، مادر یک مفقودالاثر، خواهر ۳ شهید و یک جانباز از روز‌هایی می‌گوید که از آن جز زیبایی ندیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قبل از اینکه وارد گفت‌وگوی این چند روز من و مهین‌خانم شوید، می‌خواهم کمی از چیز‌هایی برایتان بگویم که در این چند روز اتفاق افتاده است. یعنی در اصل، انتهای این گزارش را در ابتدایش نوشته‌ام! از چیز‌هایی که در این چند روز از مهین‌خانم، خواهر ۳ شهید و یک جانباز و مادر شهید مفقودالاثر، در خاطرم ماند: اینکه روز عکاسی در مجموعه «آیه‌ها» قصد داشت یک مادر شهید مفقود الاثر دیگر را هم دعوت کند و به ما تأکید کرد که حتما سراغش برویم، مادر شهید مفقودالاثری که تنها فرزندش را از دست داده بود و دلش می‌خواست یک نفر حرف‌هایش را بشنود. به اینکه وقتی توی جاده‌های خالی صحنه بازسازی‌شده عملیات «کربلای ۵» دست در دستمان راه می‌رفت، به تانک‌های کهنه نگاه کرد و گفت: خدا لعنت کند آنهایی که از روی فرزندانمان با اینها رد شدند. به اینکه دلش خوش بود به جوان‌ها، به همان دهه‌شصتی‌ها و دهه‌هفتادی‌هایی که با وجود نامهربانی‌های برخی مسئولان، باز هم غیرت وطن‌دوستی دارند و احترام مادر شهید را نگاه می‌دارند. باور داشت هرجا نیاز باشد، رگ غیرتشان اجازه نخواهد داد کشور را تنها بگذارند.

مهین‌خانم حتی راضی نشد مراسم تشییع برای روح پسرش برگزار کند تا مردم به زحمت نیفتند. حالا هم یک گوشه از این شهر، در کنار خادمی حرم امام رضا (ع)، بدون سهم‌خواهی زندگی می‌کند. قصه جلد این شماره شهربانو صرفا ساعتی از زنی است که کمتر می‌خواهد دیده شود و کمتر حرف زده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.